Bacallà
Stéfano, el xef italia de Kitchen by Axel, ha creat aquest plat magnific a partir d’un filet de bacallà que prepara al vapor i col-loca acuradament al plat acompanyat de textures de carxofes:
un llit cremós a tall de matalás, al costat de carxofes estofades i cobert per xips de carxofes.
El plat fa honor a l’ambient d’aquest restaurant, on succeeixen coses des de la cuina i des del seu petit escenari. En sana competencia amb les molt bones pastes proposades per Stéfano, aquest bacalla és un dels plats estrella del Kitchen by Axel situat als baixos de l’Hotel Axel , com una categoría de 4 estrellas. La proposta d’aquest restaurant és d’una cuina execel-lent. Algun dimarts s’organitzen sopars maridatge amb munús de cinc plats, on podreu descubrir caves i vins presentats pel sommelier. –M.A.
Kitchen by Axel
Preu del plat: 19,50 €
AXEL HOTELS
No hay comentarios:
Publicar un comentario